Ресторанно-готельний
комплекс

ГОЛОВНА РЕСТОРАН ГОТЕЛЬ КОНТАКТИ

Гарячі страви
  грамів грн.
Лосось гриль
(з обсмаженими овочами)
150/200 311-00
Судак, смажений із грибами і білим вином 125/100 165-00
Судак на овочевій подушці 120/150 183-00
Долма у виноградному листі
(зі свинячо-яловичим фаршем)
260/40 130-00
Кучмачі
(теляче серце, печінка, легені, обсмажені в соусі)
200 118-00
Лобіо по-мегрельськи
(спеціальна квасоля під гострим томатним соусом з беконом)
250 90-00
Жульєн по-грузинськи
(з білими грибами і куркою)
140 177-00
Аджапсандалі
(овочі, тушковані із зеленню)
200 85-00
Чкмерулі з курки
(у вершковому соусі)
220/110 153-00
Свинина "Самеба"
(свиняча вирізка, запечена з грибами і сиром у вершковому соусі на кеце)
100/250 157-00
Чанахі
(дрібно посічена яловичина з овочами, проготовлена зі спеціями, зеленню і часниковим соусом на кеце)
110/280 168-00
Курка з картоплею
(запечена у вершково-часниковому соусі із сиром сулугуні)
110/240 124-00
Шампіньйони, запечені на кеце із сиром сулугуні 250 94-00
Сир сулугуні, смажений на кеце 200 80-00
Оджахурі
(вирізка зі свинини, обсмажена з картоплею у спеціях)
300 115-00
Цицила тапака (вагове)
(смажене курча з часниковим соусом)
100/10 57-00