Гарячі страви |
|
грамів |
грн. |
Лосось гриль
(з обсмаженими овочами)
|
150/200 |
311-00 |
Судак, смажений із грибами і білим вином |
125/100 |
165-00 |
Судак на овочевій подушці |
120/150 |
183-00 |
Долма у виноградному листі
(зі свинячо-яловичим фаршем)
|
260/40 |
130-00 |
Кучмачі
(теляче серце, печінка, легені, обсмажені в соусі)
|
200 |
118-00 |
Лобіо по-мегрельськи
(спеціальна квасоля під гострим томатним соусом з беконом)
|
250 |
90-00 |
Жульєн по-грузинськи
(з білими грибами і куркою)
|
140 |
177-00 |
Аджапсандалі
(овочі, тушковані із зеленню)
|
200 |
85-00 |
Чкмерулі з курки
(у вершковому соусі)
|
220/110 |
153-00 |
Свинина "Самеба"
(свиняча вирізка, запечена з грибами і сиром у вершковому соусі на кеце)
|
100/250 |
157-00 |
Чанахі
(дрібно посічена яловичина з овочами, проготовлена зі спеціями, зеленню і часниковим соусом на кеце)
|
110/280 |
168-00 |
Курка з картоплею
(запечена у вершково-часниковому соусі із сиром сулугуні)
|
110/240 |
124-00 |
Шампіньйони, запечені на кеце із сиром сулугуні |
250 |
94-00 |
Сир сулугуні, смажений на кеце |
200 |
80-00 |
Оджахурі
(вирізка зі свинини, обсмажена з картоплею у спеціях)
|
300 |
115-00 |
Цицила тапака (вагове)
(смажене курча з часниковим соусом)
|
100/10 |
57-00 |