Холодні закуски |
|
грамів |
грн. |
Ікра червона в мушлі |
50/30/10 |
295-00 |
Сьомга малосольна |
100/50 |
175-00 |
Риба морська смажена
(філе морського окуня)
|
200 |
120-00 |
Судак смажений |
100/15 |
120-00 |
Оселедець із цибелею |
150/130 |
84-00 |
Асорті із свіжих овочів
(помідори, огірки, перець солодкий, зелень)
|
300 |
88-00 |
Свіжа зелень
(кріп, петрушка, кінза, цибуля)
|
75 |
75-00 |
Бадриджані
(баклажанні рулетики з горіховою пастою)
|
75/75/15 |
88-00 |
Маслини/оливи |
100 |
72-00 |
Лобіо
(традиційна грузинська страва на основі квасолі, з додаванням спецій та горіхів)
|
150 |
68-00 |
Буженина по-мисливському |
100/25 |
75-00 |
Язик яловичий духмяний |
100/2 |
96-00 |
Бастурма по-аджарськи |
100/2 |
159-00 |
Суджук |
100/50 |
159-00 |
Сало солоне, з грінками і часником |
150/50/30 |
75-00 |
Сирне плато
(сири дор блю, брі, пармезан, маасдам)
|
150/5 |
288-00 |
Сир сулугуні |
|
69-00 |
Маринади власного виробництва |
|
грамів |
грн. |
Черешня пряна |
100 |
40-00 |
Слива у винному оцті з цукром |
100 |
30-00 |
Перець гострий |
100 |
30-00 |
Перець солодкий із часником і зеленню |
100 |
30-00 |